Fluid Art

Folyékony művészet

A Fluid Art, azaz 'folyékony művészet' egy olyan innovatív festészeti technika, melynek során az akrilfestéket annyira higítom, hogy az könnyen follyon, és nem ecsettel jutattom a felületre, hanem öntöm azt. A folyós állag miatt a különböző színű festékek keverednek, áramolnak, így gyönyörű színátmenetek jönnek létre, és a különböző adalékoknak köszönhetően cellás és hálós elemek, organikus, pszichedelikus formák jelennek meg az alkotásaimban. Az ezzel a technikával készült alkotások változatosak, egyediek és abszolút megismételhetetlenek.

2016-ban találkoztam először ezzel a festési módszerrel és rögtön beleszerettem. Nagyon különlegesnek és varázslatosnak találtam, imádtam a színek orgiáját. Akkoriban itthon még senki nem foglalkozott ezzel, nem volt kihez tanácsért fordulnom, így  az első műveim szinte mind kudarcok voltak, de nem adtam fel, tovább kísérletezgettem, és végül sikerült eltalálnom a megfelelő keveréket. Azóta is tart a szerelem, nem tudok betelni ezzel a varázslattal.

 

A workshopomon alkalmad lesz megismerkedni az összes Fluid Art technikával. Én nem videóról, hanem élőben fogom bemutatni e rendkívül látványos festészetet, valamint elmagyarázni a sikeres pouring-ozás titkait. Többféle adalékanyagot is kipróbálhatsz, (olyanokat is, melyek még jelenleg itthon nem kaphatóak), valamint a technikához szükséges minden egyéb eszközt is. A workshopon két festmény megfestésére van lehetőség (25x25 cm). Védőruházatot, innivalót és rágcsálnivalót, valamint a jó hangulatot biztosítom :-)

Ha még nincs gyakorlatod a Fluid Art-ban, ne pazarold a pénzed drága alapanyagokra, sikertelen alkotásokra! Itt mindent egy helyen megkapsz és olyan tudással mész haza, hogy magabiztosan és sikeresen tudod otthon is az alkotást folytatni. Erre garancia szakmai tudásom, tapasztalatom és korábbi tanítványaim sikeres alkotásai.

Jelentkezz most!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

...

Fluid Art Workshop

A budapesti workshopom egy kedves, napfényes stúdióban, a Budai Alkotóműhelyben tartom, mely a XI., Temesvár u. 19-21. szám alatt található. Megközelíthető a 47-es, 17-es és 41-es villamossal, a 213-mas, 214-es és 114-es autóbusszal, Albertfalva kitérő megállótól 3 perc séta. Ha autóval jössz, az utcában a parkolás ingyenes. (Térkép ide kattintva elérhető)

A debreceni workshopom a Hal-köz Kreatív Art Stúdióban tartom Molnár Anikó alkotótársammal közösen, mely Debrecen belvárosában található, a Simonffy u. 5. szám alatt.

A 4 órás workshop ára 19.900 Ft, mely minden anyagot és kelléket tartalmaz.

Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 14.900 Ft/fő. Ismétlők szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.


 

 

Liquid Creatures

Különféle kis folyékony lényeim, melyeket a fluid festészeti technika és képszerkesztő program segítségével hozok létre.